om mig

Jeg er først og fremmest en kosmopolitisk have og plantenørd med passion for mit arbejde.

biografi

Jesper Carl Corfitzen

Jeg er først og fremmest en kosmopolitisk have og plantenørd med passion for mit arbejde. Mit nysgerrige sind har igennem årene ført mig vidt omkring i det grønne univers og givet mig den vidensmæssige og praktiske ballast der skal til for, at jeg idag tør kalde mig for egentlig haveekspert. Jeg har igennem årene været vidt omkring i min branche.

Jeg har rådgivet i havebrug i mange år og ved derfor, hvilke udfordringer havelivet kan give anledning til – om så det gælder plantesygdomme, opbygning af haven eller plantesammensætninger.
Jeg har tidligere arbejdet som gartner i Kgl. Haver, kirkegårde, havecentre og planteskoler. Med en kreativ sjæl og en fortid som blomsterdekoratør har jeg deltaget på mange havemesser og events og har i en årrække fungeret som havefaglig leder og rådgiver i Haveselskabet.
Udover at være haveekspert er jeg foredragsholder og havebogsforfatter og har deltaget i en bred vifte af medier, radio og tv.
Jeg håber gennem bloggen at kunne inspirere dig til et rigere haveliv og hjælpe dig med din have.

Jeg har et mangeårigt, indgående kendskab, til havebrug og landskabsarkitektur og har særligt kendskab til dyrkning og anvendelse af haven. Jeg vil blogge og skrive om havelivet og glæden ved udelivet, som skal hænge sammen og afspejle den enkelte haveejer.

Jeg nyder at lege med farver og plantelivet har været min interesse gennem hele min opvækst. Mit arbejde er absolut min passion og passion er netop kodeordet for alt det jeg laver.

Jeg vil skabe haveglæde og helst så naturligt og enkelt som muligt – Haven er for mig det nærmeste stykke natur vi har omkring os. det uanset om det på altanen, baggården, villahaven eller kolonihaven. Havelivet er her du kan stresse af og få lidt samling på dine tanker og fred for socialemedier og elektronisk stress. Lad haven være dit fristed og legeplads – det er den for mig.

Læs mere om mine foredrag, workshops og havebesøg her og kontakt mig her.

om mig

 • Gartnerelev i Windsor Great Park – The Savill & Valley Gardens

 • Kirkegårds gartner

 • Blomsterdekoratør

 • Gartner & Havemand for private

 • Gartner hos Torben Thim

 • Havefaglig Leder Haveselskabet

 • Haveskribent & fotograf

 • Forfatter/Politikkens Forlag/Drivhuset – Indretning –dyrkning – Afslapning

 • Fagekspert i Have & Uderum i Bolius

 • Underviser/kursusholder

 • Fagekspert i Have & Uderum i Bolius

 • Eventplanlægger & Kreativ Planlægger

 • Have & Landskabsarkitekt

Medier

 • TV2, Go’morgen & Go’aften Danmark

 • TVØst

 • DR – Vejret

 • DR P3/P4/P5

 • DR Aftenshowet

 • TV2 Vejret

 • TV2 Lorry

 • Berlingske tidende

 • Politikken

 • Jyllandsposten

 • Idenyt

 • Samvirke

 • Søndagsavisen

 • Ekstra Bladet

 • YouTube

Få råd fra haveeksperten Jesper Carl Corfitzen

Jesper Carl Corfitzen

Frederiksbergvej 43
4180 Sorø

Information

Tlf.: 53 89 02 00
Mail.: jcc@haveekspert.dk