Her kan du finde

Ydelser og Priser

Planteglæde er min passion, og jeg deler dem med jer alle. Jeg kommer derfor rundt i hele landet, og hjælper hvor jeg kan med at styrke din havesjæl.

Haven, altanen, taghaven, terrassen og vindueskarmen er det nærmeste stykke natur, vi får.
Det er her vi kan følge årets gang, tage en pause, drømme os væk for en stund, dele glæde og sorg, gå på opdagelse, være kunstnere og miljøaktivister eller grille ugens eneste kødindtag af på havegrillen. Haven er nøjagtig det univers, du vælger, den skal være. Så mangler I inspiration, viden eller sparring på stedet, så hjælper jeg jer videre i processen.

Og er du ny i haven, så gøder vi sammen den jordbund hvorpå hele dit have og planteliv skal gro og vækste. Jeg sørger for, at du består havekørekortet og kan plante med en sikker hånd.
Herunder finder du en oversigt over mine ydelser og priser. Er du i tvivl, så giv mig et kald eller send mig en mail. Så skal vi nok få gang i havelivets glæder og finde den rette ydelse til jer.

Havebesøg

For mig er det vigtigste, at vi sammen får kickstartet havelivet og glæden ved at lege med planter.
Så lad os sammen få vendt evt. nederlag til plantesucces, og lad mig hjælpe jer tilbage på have- og plantesporet ude såvel som inde.
Når jeg går ud igennem lågen, så vil I allerede have fået fornyet glæde, samt mod og lyst til at komme videre. Sammen lægger vi en ‘nu og her’-strategi, I kan plantere efter, og som holder jer på havesporet.
Haven skal ikke ses som en opgave, der bare skal overstås – den skal vokse på jer og blive en del af jeres hverdag, og den skal være et spejl af jeres liv og epoker og konstant være i en dynamisk udvikling.
En have er aldrig færdig.

Pris: 3000 kr. ekskl. moms

Haveskitse og planteplan

Gå skridtet videre og få omsat idéer til en egentlig haveskitse med dertilhørende planteliste. Én der måske sætter særligt fokus på randbeplantning, træer og buske eller staudebeplantning og belægninger.

Få s en strukturplan for haven, der afstemmer jeres dagligdag og formåen, men samtidig afspejler jeres havedrømme og bliver rammen for hele familien og den naturlige pause. Men også hvor planteglæderne står i kø hele året, og hvor indendørsliv smelter sammen med udelivet og omvendt.
Haveskitsen bygger på havebesøget, der følger med i prisen. Haveskitsen angiver strukturen for din kommende have, og går måske i detaljen med f.eks. et staudebed hvor farvelagt planteplan medfølger. 

Pris fra: 6500 kr. ekskl. moms

Færdige krukkeplantninger

Dette krukkeabonnement er perfekt for dig som privatperson eller butiksejer, der ønsker en blomstrenede udsigt, men ikke selv har tid og formåen til at designe – og etablere det.

Ligegyldigt hvilket ønske du har, får du her den færdige pakke. Jeg fikser det og gør dine krukkeplanter mere opsigtsvækkende end før. Du kan med sindsro sætte dig tilbage og nyde det færdige resultat.

Du køber dine krukkeplantninger på abonnement med 3-4 udskiftninger/justeringer om året. Med denne ordning har du hele tiden noget farverigt og nyt at kigge på.

Krukkeabonnementet skræddersys til dit behov, og du kan købe tillæg i form af andre blomster eller dekorationer. 

Pris fra: 2000 kr. ekskl. moms + krukke, jord og 3-4 planteudskiftninger

Belysning

Næsten halvdelen af dit havekalenderår ligger din have hen i mørke fra du kommer hjem fra arbejde, til du drager afsted igen.
Det betyder færre plante- og haveglæder. Men sådan behøver det ikke at være. Følelsen af at komme hjem til en mørk og utryg hoveddør, kan jeg også hjælpe med. Med den rette havebelysning vil I både blive budt trygt velkommen hjem, få en helt ny havedimension, I ikke troede mulig.
Med det rette lys får I planteglæder helt ind i stuen på selv den mørkeste årstid, og i sommertusmørket udvides haveglæderne til de sene nattetimer.

Bestil en konsultation og få fordoblet dine haveglæder.

Pris fra: 2800 kr. ekskl. moms 

Foredrag: The Wild natural garden

En tur i havetidsmaskinen men også hvordan havetendenserne ser ud i dag. 

Jeg vil snakke om, hvordan man kan arbejde med haven i stedet for at arbejde imod den, og deraf opnå et meget nemmere haveliv.

Jeg selv elsker det modige, hvor alle planter opnår bedst resultat.

Foredraget bliver skræddersyet dig og dine behov. 

Pris fra: 7000 kr. ekskl. moms

Foredrag: Fremtidens have

Det forandrede klima stiller os haveejere nye udfordringer. De sidste år har allerede vist det med oversvømmelser, tørke, storme, højere temperaturer og forskydninger af årstider.

Vi bliver udfordret – så hvordan er det lige vi skal indrette os, og hvad bør vi overveje, når vi anlægger eller omlægger vores have – både så den tilpasses fremtiden og et nemt haveliv.

Jeg kommer blandt andet omkring hække, regnbede, regnvand, skovgrøfter, belægninger, plantevalg, tørketolerante stauder, årshjul, terrasse/altan, insektvenlighed og biodiversitet.

Pris fra: 7000 kr. ekskl. moms

Foredrag: En have bliver til

5 år har det taget mig at anlægge det skønneste sted på jord – min have. 

Foredraget omhandler strategi for udførsel, valg af temaer og planter, terrassehave, staudehave, de fire årstider, vand i haven, plantetæthed, planlægning og jordforbedring.

Alt sammen forankret i den naturlige have, som jeg holder mest af.

Pris fra: 7000 kr. ekskl. moms

Skræddersyet workshop

Du kan bestille en skræddersyet workshop, der passer til dit publikum og deres interesser. 

Det kan blandt andet handle om: 

  • Kom godt fra start i køkkenhaven, staudehaven
  • Lær at sammensætte dine planter
  • Hvilke planter, du skal vælge alt efter, hvilken have du drømmer om
  • Lækre indgangspartier og terrasseliv med udtryk
  • Planter og dekorationer ved højtider

Men det er kun din fantasi, der sætter begrænsningen. Sammen finder vi den bedste løsning på jeres ønsker. 

Pris fra: 10.000 kr. ekskl. moms

Konsulentbesøg

Måske du har brug for personlig vejledning, der breder sig bredt over havetemaer. Eller måske er det kun din beskæring, du ikke er helt skarp på.

Jeg kommer på besøg og besvarer og demonstrerer de spørgsmål, du har.

Pris: 675 kr. ekskl. moms/time

Jesper Carl Corfitzen

Frederiksbergvej 43
4180 Sorø

Information

Tlf.: 53 89 02 00
Mail.: jcc@haveekspert.dk